Welkom bij Autohuis Spijkenisse

Autohuis Spijkenisse is een middelgroot Bovag bedrijf. Ons succes wordt mede bepaald door onze toegewijde en vakkundige medewerkers. Wij zijn gevestigd in een modern pand wat in 1998 nieuw gebouwd is aan de autoboulevard van Spijkenisse. Vanuit dit pand bieden wij onze klanten een ruim aanbod van dealer occasions aan. Tevens hebben wij een zeer moderne werkplaats waar iedereen voor onderhoud en reparatie welkom is. Ons bedrijf heeft een open en persoonlijke sfeer.

 

Autohuis-Spijkenisse_0.png 
 
Autohuis Spijkenisse wilt u zo goed mogelijk op weg helpen én houden. Wij weten hoe belangrijk uw auto voor u is. Wij laten niets aan het toeval over om u zoveel mogelijk rijplezier te garanderen.
 
Wij als Bosch Car Service Autohuis Spijkenisse werken samen met een groot aantal leasemaatschappijen. Leaseplan bijvoorbeeld heeft ons aangewezen als Premium Partner voor het onderhoud aan hun auto's.
 
Maar ook voor andere leasemaatschappijen zijn wij de ideale partner. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken halen en brengen wij uw auto op de plek waar het u uitkomt. Makkelijk als u aan het werk bent.
 
Voor welke auto het ook is, u kunt altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.
 
U kunt via de button 'Occasions' onze voorraad bekijken. Tevens kunt u via de overige buttons alle nodige informatie over ons bedrijf vinden. Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u een keer te mogen begroeten in onze showroom.
 
kijkjeindekeuken3_1.png