Airco-onderhoud

Achter glas lopen de temperaturen snel op. Een goed werkende airco zorgt ervoor dat u letterlijk het hoofd koel houdt en daarmee alert blijft. Wel zo veilig in het hedendaagse drukke verkeer en al helemaal als u met de auto op vakantie gaat.

 

Waarom is Airco-onderhoud belangrijk?

Zonder onderhoud van uw airconditioning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt altijd als het u niet uitkomt! Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Dit middel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in warme maanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Ook bacteriën en vieze geurtjes zijn aanwezig bij een slecht onderhouden airco.

 

Wij bieden onderstaande Airco-service producten aan:

 

Aircocheck

Visuele inspectie van uw airco

 

Aircoreiniging

Een grondige reiniging van de airco voorkomt bacteriën en vieze geurtjes

 

Aircoservicebeurt

Het controleren van de correcte werking van het mechaniek en het vullen en recyclen van het koudemiddel volgens de officiële eisen.

 

Volledige Airco combinatiebeurt

Bestaat uit de bovenstaande check, reiniging en de servicebeurt voor een gereduceerd tarief!

 

Afspraak maken

Bel nu Autohuis Spijkenisse, telefoonnummer 0181 624 246 voor een snelle afspraak of vul het online contactformulier in.